Top Albania Radio, the biggest in Albania, born on 14 February 1998 on the day of lovers. This medium radio is already the most successful ... See more radio spot, with music selected by Albanian and foreign and information programs which are broadcast every 60 minutes with the latest news from home and abroad, but also with a variety of cultural and sports programs.

On Air - Top Albania Radiohttp://www.topalbaniaradio.com/onair.html

© Top Albania Radio 1998 - 2012 Address: QNK, Blv “Deshmoret e Kombit”, Tirana, Albania, contact@topalbaniaradio.com, marketing@topalbaniaradio.com, TEL: +35542247492, +35542247299, FAX: +35542247493 Permbajtja e ketij website eshte prone e Top Albania Radio. Kopjimi, perdorimi apo riprodhimi i paautorizuar i tij, perben shkelje penale.... Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqiperi, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 diten e te dashuruareve. Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive. Top Albania Radio numeron nje audince te madhe brenda dhe jashte Shqiperise, kjo fale punes se stafit te talentuar i cili ka punuar ne vitet e para te krijimit te Top Radios dhe stafit te ri qe punon aktualisht, te cilet sebashku kane arritur te ndertojne nje media moderne dhe bashkekohore, duke bere realitet endrren dhe idete e themeluesit te Top Radios, presidentit te Top Medias, Dritan Hoxhes. See More

1998

http://www.topalbaniaradio.com

Leave a comment about Top Albania Radio

Put your name to send
You should say something to send
You must verify that you are human

Added to favorites

Signup using your Facebook account and sync your favorites radios across devices

No thanks

Signup with Facebook

Signup using your Facebook account and sync your favorites radios across devices

No thanks

Share on Facebook

Like this radio station a lot? Share it on Facebook. Spread the word!

Share on Facebook
No thanks

Welcome to Streame!

Thank you! Now you are part of the 150,000 users who listen to the radio on Streame. Share your joy with your friends and help us create a great community. Spread the word!

Share on Facebook
No thanks