Top Albania Radio, the biggest in Albania, born on 14 February 1998 on the day of lovers. This medium radio is already the most successful ... See more radio spot, with music selected by Albanian and foreign and information programs which are broadcast every 60 minutes with the latest news from home and abroad, but also with a variety of cultural and sports programs.

On Air - Top Albania Radiohttp://www.topalbaniaradio.com/onair.html

© Top Albania Radio 1998 - 2012 Address: QNK, Blv “Deshmoret e Kombit”, Tirana, Albania, contact@topalbaniaradio.com, marketing@topalbaniaradio.com, TEL: +35542247492, +35542247299, FAX: +35542247493 Permbajtja e ketij website eshte prone e Top Albania Radio. Kopjimi, perdorimi apo riprodhimi i paautorizuar i tij, perben shkelje penale.... Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqiperi, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 diten e te dashuruareve. Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive. Top Albania Radio numeron nje audince te madhe brenda dhe jashte Shqiperise, kjo fale punes se stafit te talentuar i cili ka punuar ne vitet e para te krijimit te Top Radios dhe stafit te ri qe punon aktualisht, te cilet sebashku kane arritur te ndertojne nje media moderne dhe bashkekohore, duke bere realitet endrren dhe idete e themeluesit te Top Radios, presidentit te Top Medias, Dritan Hoxhes. See More

1998

http://www.topalbaniaradio.com

Deja un comentario sobre Top Albania Radio

Pon tu nombre para enviar
Debes comentar algo para enviar
Debes verificar que no eres un robot

Agregada a Favoritos

Inicia sesión con Facebook y mantén sincronizados tus favoritos en diferentes dispositivos

No gracias

Iniciar sesión con Facebook

Inicia sesión con Facebook y mantén sincronizados tus favoritos en diferentes dispositivos

No gracias

Compartir en Facebook

Te gusta mucho esta radio? Compártela en Facebook. Corre la voz!

Compartir en Facebook
No gracias

Bienvenido a Streame!

Gracias! Ya eres parte de los 150.000 usuarios que escuchan radio en Streame. Comparte nuestra alegría con tus amigos y ayúdanos a crear una gran comunidad. Corre la voz!

Compartir en Facebook
No gracias